Hoppning imorgon...

Fick just veta av Jennifer att vi har hoppning imorgon istället för dressyr på ridningen! Inte okej... Jag kommer att flyga av för jag har inte hoppat på 2 år och vi ska tydligen hoppa 90 cm, så ja jag kan ju redan se framför mig hur det blir ;D

Annars så imorgon så ska jag och Ville hem till mig i Skellefteå, :), fast jag vet inte riktigt annars vad som händer i helgen, kanske blire att fara till Piteå och bada med Mimmi och mamma, skulle vara roligt iaf.

Lite bilder från sist vi var i piteå och badade med familjen :)

Jag och lilla mamma ♥

Mimmi ♥

My beloved siblings, Mimmi & Simon ♥

Sara

Fysik

Har fysik nu och jag fattar inte nått alls och läraren har aldrig tid... Blä.
Är hungrig också men dom har flyttat fram vår lunch till halv tolv + att vi får 10 minuters kortare rast. Usch!
Är inge glad just nu ;)

Sara

Chill skoldag

Har haft värsta chilldagen på skolan idag :)
Först så genomgång av matteprovet och sen engelska i två och en halv timme.


Den här och en supersnygg powerpoint lyckades vi med under lektionen :)

Ikväll så ska jag och Jennifer hem till Amanda i klassen så ska vi typ plugga fysik med henne och Evelina, har prov på tisdag så :)
Vår snälla granne erbjöd sig att skjutsa och hämta oss där så vi slipper att gå hem i kylan ikväll :D
Nu så ska jag ta och fixa lite grejjor sen så lär vi väl fara snart.

Sara ♥

English please

Hello boys and girls ;)

Har engelskalektion nu och borde nog egentligen jobba med det men grejen är den att jag inte har något att jobba med. Jag ska nog ta och försöka förbereda en muntlig redovisning om Marshall Islands som jag, Jennifer och Oscar jobbar om :)

Men nu så kom Ville och började hoppa på bordet så nu måste jag stänga ner datorn ;)

Sara

En massa skola bara

Fick veta idag att det var 11 i matteklassen av 25 som fick G eller mer på matteprovet förra veckan, alltså poäng>12 ;) Hehe... Iaf var jag en av de 11 som fick godkänt så jag blev ganska så glad över det. Men eftersom att det gick så dåligt för över halva klassen så ska hela klassen få skriva om provet, de som fick IG ska skriva G-delen och de som fick G ska skriva VG-delen osv.
Omprovet är på fredag vilket innebär att kamiprovet är framflyttat en vecka! Glädjen är stor just nu :)
Svenskaprovet kändes som att de gick väldigt bra också :) Hoppas på ett MVG dära.

På fysiklektionen idag så fick vi lära oss att om man hoppar in i en vägg nog många gånger så finns det en chans att man helt plötsligt kan stå på andra sidan av den fortfarande hela väggen... Eller kanske så kan man helt plötsligt sitta under bordet istället för på stolen, eftersom att det finns en stor sannolikhet att jag sitter vid datorn just nu, men samtidigt en liten sannolikhet att jag inte gör det.
Fenomenet kallas visst tunnling och jag tycker att det låter idiotiskt ;D

Kan man inte få tunnlas tillbaks i tiden? Klassresan till England, 2009.

Sara

Lillskuttarn in tha citah :D

Tjosan:D, så nu så äre så här att jag sitter i lägenheten med min älskling och lilla jennifer:P, vi ha vart på skolan och bara dryga runt med lite lektioner hade prov i svenska idag:S gick ovanligt bra för mig jag svara på en hel MVG fråga vilket gör mig till king;).

Vi ska senare och handla och så ska Sara ta och tvätta lite i tvättmaskinen skulle jag gissa på XD eller så kanske de vare i nå annat shitelitit:P, hmn vad mer har hänt förutom att jag är king och sara e min prinsessa:P

hmn jag vet inte vad jag ska säga kan säga att jag har blivit less på att blogga på min egna blogg men beror väll på att jag är king så måste uppdatera till en king sida istället:p



Här har vi min snygging på en riktigt stor häst jag var typ rädd haha xD, men så äre hoppas ni har nå lustigt att kommentera och även om ni inte har så måste ni skriva en rad;) annars blir jag sårad:(

Peace out från lillskuttarn♥

Så trött...

Godmorgon.

Jag är så sjukt trött idag så jag har svårt att hålla upp ögonen, inte bra alls med tanke på att idag vore de ganska bra att vara pigg på skolnan eftersom vi har svenskaprov och sista kemilektionen innan det provet på fredag. Kan ju undra hur det här kommer att gå ;)

Hade absolut inget att göra nu och jag vill inte gå och somna om för då lär jag inte vakna igen på några timmar, så de fick bli datorn en stund. Sen när jag vaknat till lite så ska jag nog läsa igenom svenskaboken så att det inte går helt snett på provet :)

Nu så ska jag nog gå och ställa fram frukosten och försöka väcka Ville, tror inte det kommer att gå så bra dock, vi får se ;)

Sara

Grr!


Såhär snygga är jag och Jennifer ikväll!
Vi skulle typ bevisa för oss själva att vi är snygg i vilka kläder som helst ;)

Sara

Om jag gör såhära så ser man inte fettet!

Hejsan :)

Idag har jag dissikerat en daggmask!
Eller så har jag inte det för att jag tyckte det var alldeles för äckligt så jag tittade bara på Amanda när hon gjorde de. Ni får tro som ni vill ;)

Men ja annars så har jag haft en väldigt chill dag på skolan med bild, idrott och veterinär.
Nu efter skolan så har jag inte gjort så mycket förutom att plugga till svenskaprovet imorgon, skrivit en labbrapport och just varit och handlat lite så vi kan överleva veckan :) Det sorgliga är bara att man skulle ju kunna hoppas att det var slut plugg för ett tag efter matteprovet förra veckan och svenskaprovet imorgon, men nejnej. På fredag har vi kemiprov och till veckan på tisdag har vi fysikprov. Usch.

Kom på nu också att jag ska prata med min mentor imorgon om plugghjälp i kemin, för jag fattar verkligen ingenting, och det är obligatoriskt att ha godkänt i kemikursen för att få fara till Egypten i trean...
Så vi får se hur de blir med de :)

Tänkte slänga upp lite bilder också bara för att ♥


En av kattungarna hemma hos mamma, Noo-Noo. ♥
uttalas Nuu-Nuu, och ja de är från Teletubbies 
Jag och Amanda i nian. ♥

En Sara och en Jennifer som är fin som alltid innan klassfotot. ♥

En trött Feffis på mentorsmarschen i en lite för stor tröja? ♥

Min älskling. ♥

Sara

Hachiko: A Dog's Story

Hej :)

Jag och Villle har just sett Hachiko: A Dog's Story, som handlar om en hund kort och gott ;) Orkar inte skriva nå mer för jag är lat. Filmen var jätte bra, väldigt fin och sorglig, nästan så att man vart gråtfärdig dära ett tag. Rekommenderar verkligen den filmen :)



Igårkväll så for vi med några av Villes kompisar och bowlade, sedan och grillade på nått ställe mitt ute i skogen, väldigt trevligt var det fast ganska så kallt, bara 7 grader. Inte roligt att sommaren försvinner mer och mer :(
Idag så ska vi väl också försöka att hitta på något att göra, sen efter middagen så bär det av till Vännäs och lägenheten igen. Då blir det väl att fortsätta med pluggandet som alltid.. roligt roligt ;)

Nu så verkade Ville få jätte tråkigt av att jag bloggar så jag ska ta och sluta nu.

Sara ♥

Otursdag

Hej :)

Är ju i Lycksele i helgen hos Ville så har inte riktigt ork att blogga, men nu så gör vi inte så mycket, väntar på middan.

Min nya mobil som jag fick för fyra veckor sen ligger på tork på skrivbordet och jag använder min gamla nu, och de finns ju en ganska fin anledning till varför det är så. Igår efter ridningen så skulle jag kolla om Ville hade sms:at eftersom att han skulle hämta mig och Jennifer i stallet, då så gick jag i en vattenpöl som självklart var full i lera, och lika självklart så ramlade jag precis där så att hela jag vart full i lera. Fick värsta skrattanfallet tills jag insåg att mobilen kanske inte mådde så bra ;) Så de var bara hem och byta kläder, skor och telefon och sen tillbaks till skolan för att äta. Jag hade världens otur igår så jag vart inte förvånad över de hela :P.
Men ja så de var lera överallt på och i mobilen, i laddaruttaget, högtalarna och överallt, wiie... :)

Fick tyvärr ingen bild på leriga mig, de hade varit lite kul :P

Men nu så ska vi gå och äta, tänkte bara göra en liten update :)

Sara ♥


Bära eller brista

Nu har jag och Jennifer pluggat klart för kvällen och inför provet, nu får det bära eller brista imorgon!
Jag både längtar och fruktar inför imorgon

- matteprov som jag verkligen hoppas går bra
- kemi som jag fattar noll av
♥ ridning på morgonen, vi får dessutom skjuts dit av Ville så vi slipper trängas i bussen. Tack älskling ♥
♥ ska följa med Ville till lycksele efter skolan, vilket betyder att jag inte måste stressa till bussen direkt efter provet, plus att jag får umgås med honom hela helgen. :)

Förutom att ha pluggat i 5 timmar idag så har jag även hunnit gästblogga på Jennifers blogg om hur socialt liv vi har, måste läsas ;)

Nu ska jag ta och duscha och sen sova,

Sara ♥

Tack Mimmi, ♥

När jag kom hem idag från skolan så hittade jag ett brev på köksbordet som var till mig. Det var från min syster, Emilia, och det var jätte gulligt! ♥ Det var verkligen oväntat att få nått sånt på posten och jag blev jätteglad av att läsa det. Hon hade bland annat skrivit att hon, Tayzon och alla katterna mår bra och att det går bra i skolan.


Jag måste ju ha den bästa systern! ♥

Sara



Nästan stolt :]

Har just skrivit klart två labrapporter i kemi och fysik, en av dem på 4 sidor, och ska nu börja med att plugga matte inför morgondagens prov, är nästan stolt över mig själv! :) Det går så mycket bättre för mig att plugga när jag är helt själv, fast då är det ju tråkigare också.
Båda mina älsklingar, alltså Ville och Jennifer , är på ivval till 5-6 tiden, Ville på surfing och Jennifer på ridning, så jag är hemma i lägenheten själv.
Känns som att jag och Feffis bara pluggar annars hela tiden, jag hittade värsta pefekta bilden för att beskriva oss på!

Tadaaa... And we are proud of it! ;) Hihi.

Nae men nu så ska jag ta och räkna lite matte så att jag kan vara lite social senare när dom kommer hem.

Sara

Engelska

Sitter nu på engelskalektion och jobbar tillsammans med Jennifer och Oscar om Marshall Islands. Vi ska debattera om ett problem som vi hittat där och vi har 2 timmar kvar att arbeta på och vi är redan klara så de blir nog lite tråkigt. Men så är det. Efter den här lektionen har jag veterinär, och det kändes inte alls pepp, för vi ska bara sitta och prata hela lektionen.

Ikväll blir det nog mest att plugga matte, har första provet i Matte C imorgon, också ska jag skriva klart en fysikrapport. Rolig dag framför mig med andra ord ;).

Nu så ska jag fortsätta med att inte göra nånting :P.

Sara

Mera mat.

Har just ätit middag med Jennifer och Oscar och nu ska vi bara vänta tills Ville kommit hit så då blir det kladdkaka. Och om det är nån som undrar, så ja, vi äter hela tiden och vi är stolt över det ;).

Random sommarbild på vår kisse Billy Brown.

Sara


Grattis till körkortet älskling ♥

Mentorsmarschen idag var inte så dryg som jag trodde den kunnat bli. Vädret var bra och folket var glada :).
Vi var snabba och hann alla sju stationerna innan lunchen så efter vi ätit så fick vi sluta.

Ville klarade körkortsteorin och uppkörningen idag grattis älskling ♥

Nu så ska jag, Jennifer och Oscar fika lite, och sen ska vi nog ta och plugga lite i väntan på att Ville ska komma hit :).

Sara

Godmorgon

Idag har vi mentorsmarsch på skolan, vilket innebär att vår stora klass på 11 pers ska gå runt med vår mentor och typ leka lekar, eller nått i den stilen :).


En bild från förra årets marsch med Nv09.

Nu ska jag gå och göra mig klar inför att gå ut i regnet en hel dag, det regnar inte nu men vi brukar kunna ha den turen med vädret ;).

Sara

Lycka till älskling ♥

Lycka till imorgon älskling, du kommer klara de jätte bra ♥


Jag älskar dig, ♥

Godnatt,
Sara

Bilder

Vi sitter just och kollar igenom lite bilder från sommaren på mig, Jennifer och Ville och jag kände att jag måste lägga upp några av dom på bloggen. :)
Här är mina typiska favoritbilder på oss:


Friluftsdagen i ettan.

En omedveten pose som jag lyckades fånga på bild.

"Oh Jesus! Save this girl from the dark side!"
"Hello dark side, how are ya'? Long time no see".

Grr.

Ville blev farlig med yxan. :(

Anka.

Snyggbilden på oss.

Everybody was kung-fu fighting!

Puss, älskling ♥

En till puss ♥

Allmän snygghet kallas det.


De var allt jag hade att skriva nu, hade bra :) ♥

Sara

Min nya blogg

Hejhej :), kul att nån hittat till min nya blogg ;)

Har ju en blogg sen tidigare med Amanda, som jag också kommer att fortsätta skriva i men gjorde den här bloggen mest för att kunna ändra design hit och dit som jag vill.
Den här designen har jag gjort idag och jag är inte helt nöjd med den, men jag är inte så duktig på koder och sånt som jag måste lära mig.

Egentligen så borde jag plugga matte, kemi eller fysik nu, men jag orkar rent inte, så jag får ta det sen. Jag och Jennifer sitter och "bloggar runt" som hon säger :).
Ville är påväg till Lycksele just nu så det känns ganska tomt i lägenheten, men imorgon kommer han tillbaks så det blir inte så länge som det är såhär tyst som det är nu, jag och Jennifer är inte ens så tekniska så att vi får igång högtalarna... :( Stackars oss.


Jennifer, Ville och jag innan sommarlovet.

Nu så ska jag se om jag kan göra nå mer vettigt.

Sara

RSS 2.0